Wednesday, February 18, 2009

INTERITUS DEI - Ataca la Silver Church

De cativa ani trupa asta a ales un alt drum decat multi altii. Nu au mai mers la festivaluri din ce in ce mai ponosite asa cum se fac pe la noi, nu au ales sa schimbe stilul, nu au semnat cu cine stie ce casa autohtona care sa nu faca nimic cu ei, nu au vrut, nu au MAI vrut. Au ales sa isi pastreze organele pereche si sa "cante" pe limba lor. Si-au luat sculele in avion si au mers in Germania si au semnat cu neamtu'. Si au tras un nou album "cu coae" pe care l-au lansat acolo acum o luna. Cu succes!

Nu au uitat de unde au plecat, asa ca il vor lansa si aici. Cu seriozitatea unei trupe care canta de mai bine de 15 ani, cu demnitatea celor care nu au renuntat la ce le place, Interitus Dei se vor sui pe scena de la Preoteasa sa ne arate ce inseamna Eclectic Metal.

Eu ma astept ca toti cei care se uita pe blog-ul asta sa vina sa asculte una dintre cele mai bune trupe de metale grele din Romania.

MARTI, 24 Februarie in SILVER CHURCH (CCS Preoteasa), la 19.00 - 10 lei

BE THERE OR BE DEAD!

1 comment:

Anonymous said...

Eu o sa fiu acolo negresit...chiar daca ma misc cam greu de spate...dar o sa dau din chitara aia cat pot. Dar nu asta e important acum, ci ca iti multumim din suflet pentru atentia pe care ne-o acorzi si pentru ca esti un super om!! Si poate ca vreodata voi reusi si eu sa fac macar un sfert din cate ai facut tu pentru mine...

Sa-ti traiasca blog-ul 1000 de ani!!